• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Δομές Στήριξης-πληροφόρησης

E-mail Εκτύπωση PDF

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε πλούσιο υλικό για Δομές Στήριξης και Πληροφόρησης ΑμεΑ.

Μονάδα προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία - Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών : Αποστολή της Μονάδας είναι η επίτευξη στην πράξη της ισότιμης πρόσβασης στις ακαδημαϊκές σπουδές των φοιτητών με διαφορετικές ικανότητες και απαιτήσεις, μέσω της παροχής προσαρμογών στο περιβάλλον, Υποστηρικτικών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Υπηρεσιών Πρόσβασης.

NOESI: Ο δικτυακός τόπος NOESI αποτελείται από σελίδες που είναι αφιερωμένες στην Ειδική Αγωγή και την Ψυχική Υγεία με σκοπό να οργανώσει ένα δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ ειδικών επιστημόνων και ανθρώπων που ζουν κοντά σε κάποιο άνθρωπο με ψυχική, αναπτυξιακή ή νευρολογική διαταραχή.

Κέντρο Λόγου Ανάγνωσης και Γραφής

Δικτυακός Τόπος ΕΥΤΕΧΝΟΣ : Στόχος του δικτυακού τόπου ΕΥΤΕΧΝΟΣ είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών πληροφορικής και των επαγγελματιών του χώρου των Ατόμων με Αναπηρία για τις διαθέσιμες και αναδυόμενες τάσεις, μεθοδολογίες και λύσεις που προσφέρουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ορισμούς των αναπηριών, κατηγοριοποίηση αυτών, βαθμούς ανικανότητας ατόμων, τρόπους αντιμετώπισης κάθε αναπηρίας, πληροφορίες για τεχνολογικά βοηθήματα και κατασκευαστές αυτών.

Υποστηρικτικές Τεχνολογίες για άτομα με αναπηρίες : Αναγνωριστές ομιλίας, αναγνώστες οθόνης, ανιχνευτές κίνησης, ειδικά πληκτρολόγια κ.α.

You are here: ΑΜΕΑ Δομές Στήριξης-πληροφόρησης