• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Φορείς της Ελλάδας

E-mail Εκτύπωση PDF

ypotrofies 1Η ιδιότητα του φοιτητή αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία που σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε κάποια μορφή υποτροφίας. Υπάρχουν πολλοί φορείς οι οποίοι παρέχουν οικονομική ενίσχυση για σπουδές σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι φορείς αυτοί διακρίνονται σε:

 •  Δημόσιους φορείς
 •  Κληροδοτήματα
 •  Ιδιωτικά ιδρύματα

Ιδιωτικά ιδρύματα       
Ένας άλλος τρόπος για να ενισχύσετε οικονομικά τις σπουδές σας είναι η λήψη υποτροφίας από ιδιωτικό φορέα ή ίδρυμα. Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά ιδιωτικά ιδρύματα που παρέχουν υποτροφίες για σπουδές σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι υποτροφίες αυτών των ιδρυμάτων δίνονται σε υποψηφίους από συγκεκριμένο τόπο καταγωγής ή για συγκεκριμένους κλάδους σπουδών. Αρκετά, ωστόσο, ιδιωτικά ιδρύματα δίνουν υποτροφίες σε υποψηφίους από όλη την Ελλάδα και για διάφορα γνωστικά αντικείμενα.

Εδώ θα βρείτε τον Επικαιροποιημένο Οδηγό Υποτροφιών που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

Χρησιμοποιείστε τη μηχανή αναζήτησης υποτροφιών του Γραφείου Διασύνδεσης για να δείτε τις υποτροφίες που χορηγούν οι φορείς αυτοί καθώς και άλλοι ιδιωτικοί φορείς.

 

You are here: Υποτροφίες Φορείς της Ελλάδας