• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Mentors

E-mail Εκτύπωση PDF

Tο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καλεί επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να γίνουν εθελοντές Mentors στο πρόγραμμα Mentoring του Π.Ι. , προκειμένου να δημιουργηθεί μια πλούσια δεξαμενή γνώσης και εμπειρίας που θα βρει το δρόμο να διοχετευτεί μέσω των φοιτητών μας σε ολόκληρη την κοινωνία.

Στις σελίδες που ακολουθούν  μπορείτε να ενημερωθείτε για το τι είναι Mentoring, το ρόλο και τα οφέλη για τον Mentor, τη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος Mentoring του Π.Ι. και να πάρετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Ενημερωθείτε για τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος Mentoring του Π.Ι. και γίνετε εθελοντές Mentors προσφέροντας γνώσεις, εμπειρίες και συμβουλές  για το δικό σας τομέα εργασίας ή και εταιρείας, οργανισμού σε φοιτητές  του Π.Ι.

You are here: Mentors