• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο εξωτερικό

E-mail Εκτύπωση PDF

Η αναζήτηση προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στο εξωτερικό είναι μια προσωπική διαδικασία που απαιτεί χρόνο και σωστή ενημέρωση. Όπως και στην περίπτωση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Ελλάδας υπάρχει μια πληθώρα προγραμμάτων που καλύπτουν όλους τους κλάδους επιστημών και διαφέρουν στην οργάνωση τους, στον τρόπο διεξαγωγή τους κ.τ.λ.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Ι. θέλοντας να σας βοηθήσει στην αναζήτηση του κατάλληλου για σας Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο σας παρέχεται:

 • Μια άρτια και συνεχώς ενημερωμένη ηλεκτρονική βάση δεδομένων προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών
 • Πληροφόρηση και στήριξη στην προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητάς σας και τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών για εισαγωγή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο εξωτερικό.
 • Εγγραφή στην Υπηρεσία Ηλεκτρονική Ενημέρωσης του Γραφείου Διασύνδεσης, η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα να λαμβάνετε στο e-mail σας ενημερωτικά μηνύματα σχετικά με προκηρύξεις νέων προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών.

Στη βιβλιοθήκη του Γραφείου υπάρχει έντυπο πληροφοριακό υλικό για τις χώρες που εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον. Υπάρχει παράλληλα, μια συνεχής προσπάθεια διεύρυνσης του κύκλου των χώρων, για τις οποίες συλλέγονται πληροφορίες, ανάλογα με τις ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Επίσης, το Γραφείο Διασύνδεσης συνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς και εκπαιδευτικούς εκπροσώπους χωρών του εξωτερικού με σκοπό την παροχή έγκυρης και άμεσης πληροφόρησης για κάθε χώρα.

Τέλος, το Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Ι. οργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εργαστήρια/ημερίδες με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για θέματα που αφορούν στις Μεταπτυχιακές Σπουδές στο εξωτερικό.

You are here: Μεταπτυχιακές Σπουδές Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό