• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Ιατρική Ειδικότητα στο Εξωτερικό

E-mail Εκτύπωση PDF

iatriki eidikotita exwterikoΗ μεγάλη αναμονή για την έναρξη ιατρικής ειδικότητας στην Ελλάδα, ωθεί πολλούς ιατρούς να αναζητήσουν μία θέση ιατρικής ειδικότητας στο εξωτερικό.  Με την επίσκεψη σας το Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Ι. μπορείτε να λάβετε  αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την έναρξη της ιατρικής ειδικότητας σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, όπως η Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ελβετία, ΗΠΑ, Αυστραλία.

Στόχος του Γραφείου Διασύνδεσης είναι η έγκυρη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σε θέματα που αφορούν στην ιατρική ειδικότητα στο εξωτερικό. Παράλληλα, υπάρχει μια συνεχής προσπάθεια διεύρυνσης της λίστας των χωρών για τις οποίες συλλέγονται πληροφορίες,  ανάλογα με το ενδιαφέρον των ιατρών.

Επίσης, το Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Ι. οργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εργαστήρια/ημερίδες σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς κάθε χώρας με θέμα την ιατρική ειδικότητα στο εξωτερικό. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Ι.

You are here: Ιατρική Ειδικότητα Ιατρική ειδικότητα στο Εξωτερικό