• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Ποιος μπορεί να γίνει mentee;

E-mail Εκτύπωση PDF

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επομένως, για να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα ως Mentee (καθοδηγούμενος) αρκεί να είσαι φοιτητής του Π.Ι. και να βρίσκεσαι στο τελευταίο ή προτελευταίο έτος των σπουδών σου.

Πώς να γίνω Mentee;

 

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα και να την αποστείλεις στο Γραφείο Διασύνδεσης. Καλό είναι να δώσεις χρόνο και προσοχή στη συμπλήρωση της αίτησής σου. Όσο περισσότερες πληροφορίες δώσεις για αυτά που σήμερα σκέφτεσαι για τα επαγγελματικά σου σχέδια ή για όσα θα ήθελες να μάθεις, τόσο περισσότερο βοηθάς τους συντονιστές του προγράμματος να αναζητήσουν τον κατάλληλο Mentor για σένα.

Επιπλέον, είναι αναγκαίο μαζί με την αίτησή σου να προσκομίσεις και μια βεβαίωση σπουδών από τη γραμματεία του Τμήματός σου, γεγονός που αποδεικνύει ότι είσαι φοιτητής του Π.Ι.     

You are here: Mentees Ποιος μπορεί να γίνει mentee