• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Ερωτήματα Mentee

E-mail Εκτύπωση PDF

Πώς θα γίνει το ταίριασμα του Mentor με τον Mentee;

Το ταίριασμα των ζευγαριών θα εξαρτηθεί από τις πληροφορίες που έχουν δώσει στην αίτησή τους και κατά βάση θα στηριχτεί στην εγγύτητα που υπάρχει μεταξύ του είδους των αναγκών των Mentees και της επαγγελματικής και εκπαιδευτικής εμπειρίας των Mentors. Στη διαδικασία αυτή την αποκλειστική ευθύνη για το ταίριασμα των Mentors και Mentees έχουν οι συντονιστές του προγράμματος.

Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος

Το έργο έχει διάρκεια 7  μήνες. Ξεκινάει το Μάιο του 2012 και τελειώνει το Νοέμβριο  του 2012.

Εκπαίδευση- Υποστήριξη Mentee

Σε αυτή τη νέα σχέση που καλείσαι να εμπλακείς για το δικό σου όφελος δεν είσαι μόνος σου.

Το πρόγραμμα Mentoring  έχει προβλέψει την καθοδήγησή και υποστήριξή σου, έτσι ώστε να έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα λοιπόν προβλέπει την εκπαίδευσή σου. Η εκπαίδευσή σου αφορά  στις βασικές έννοιες του mentoring, σε θέματα που αφορούν τη δομή του προγράμματος και σε θέματα που μπορείς να εστιάσεις στη συνεργασία σου με τον Mentor.

Επιπλέον, καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί θα μπορείς να απευθυνθείς στο Συντονιστή του προγράμματος  από το Π.Ι. και θα λάβεις άμεση καθοδήγηση και υποστήριξη.

Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ή εάν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα;

Για την καλύτερη ενημέρωσή σου για το πρόγραμμα Mentoring αλλά και για οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει και χρειάζεσαι υποστήριξη μπορείς να απευθυνθείς στη:

Γερωνυμάκη Έφη,
Συντονίστρια του προγράμματος Mentoring
Υπεύθυνη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, Γραφείο Διασύνδεσης,
 τηλ. 2651008458, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

You are here: Mentees Ερωτήματα του mentee