• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Τι είναι η Συμβουλευτική

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Συμβουλευτική είναι μια δυναμική διαδικασία κατά την οποία ο Σύμβουλος εξετάζει με το άτομο θέματα που το απασχολούν και διευκολύνει την εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων. Δεν αποτελεί καθοδήγηση, δηλαδή δεν έχει σκοπό να υποδείξει στο άτομο τι πρέπει να κάνει, αλλά είναι μια διασικασία κατά την οποία το άτομο διευκολύνεται να πάρει προσωπικές αποφάσεις που είναι οι πιο κατάλληλες για το ίδιο ανάλογα με τις δεδομένες συνθήκες.

Η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας παρέχει στο άτομο τη δυνατότητα Εκπαιδευτικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στηρίζοντάς το στην προσπάθειά του να επιλέξει το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό πεδίο που του ταιριάζει. Με άλλα λόγια, η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας βοηθάει το άτομο να ανακαλύψει τις ιδιαίτερες κλίσεις του, τα ενδιαφέροντά του, τις επαγγελματικές του αξίες και να τα συνδυάσει με τις υπάρχουσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

You are here: Τι είναι η Συμβουλευτική