• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Τα ενδιαφέροντά μου

E-mail Εκτύπωση PDF

«Θα μου αρέσει η δουλειά που θα κάνω;»

Το ερώτημα αυτό απασχολεί συχνά τον άνθρωπο που βρίσκεται μπροστά στο να επιλέξει ένα επάγγελμα και ίσως έχει απασχολήσει κι εσένα. Αρκετοί άνθρωποι έχουν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χόμπι τους, με τη δραστηριότητα που γεμίζει τον ελέυθερο χρόνο τους. Φυσικά, ελάχιστοι είναι αυτοί που κάνουν το όνειρο τους αυτό πραγματικότητα και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους.

Για να μπορέσει κάποιος αντικειμενικά να δει πόσο ικανοποιημένος θα ήταν από την ενασχόλη του με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο στα πλαίσια της δουλειάς του, θα πρέπει να την αντιμετωπίσει σαν μια δραστηριότητα που θα κάνει σε μόνιμη βάση αρκετές ώρες κάθε μέρα και θα πληρώνεται γι αυτή. Κι αυτός ο παράγοντας είναι πολύ σημαντικός.    

Η άσκηση που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε μια αυτοεκτίμηση των ενδιαφερόντων σου, γνώση η οποία θα σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη σύνθεση του προσωπικού σου προφίλ και στην αναζήτηση επαγγελματικών δραστηριοτήτων που θα σου ταιριάζουν.

 Έντυπο Ενδιαφέροντα : Εφόσον έχεις συμπληρώσει το παραπάνω έντυπο, συνέχισε στην ενότητα που διερευνεί τις επαγγελματικές σου αξίες