• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Η Συνοδευτική Επιστολή

E-mail Εκτύπωση PDF

Η συνοδευτική επιστολή είναι εξίσου σημαντική με το βιογραφικό σημείωμα. Είναι η πρώτη επαφή με τον μελλοντικό εργοδότη σου προδιαθέτοντας τον θετικά ή αρνητικά για την ανάγνωση του βιογραφικού σου.

Η συνοδευτική επιστολή έχει πολλές και σημαντικές λειτουργίες:

 • Προσδιορίζει τη θέση για την οποία ενδιαφέρεσαι

Η επιχείρηση μπορεί να έχει ανοικτές πολλές θέσεις εργασίας. Η συνοδευτική επιστολή θα βοηθήσει, ώστε η αίτησή σου να προωθηθεί στην κατάλληλη υπηρεσία.

 • Παρουσιάζει τα προσόντα και τις δεξιότητες σου με άμεσο και προσωπικό τρόπο

Επειδή δεν έχει την αυστηρή δομή του βιογραφικού σημειώματος, σου δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσεις τα προσόντα σου με μια προσωπική χροιά.

 • Αναδεικνύει στοιχεία του βιογραφικού σου

Τονίζοντας τα σημαντικότερα κατά τη γνώμη σου προσόντα, αυξάνεις την πιθανότητα να ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια της επιλογής.

 • Είναι το μέσο με το οποίο ελέγχεται η δυνατότητα γραπτής έκφρασης

Η ικανοποιητική χρήση του γραπτού λόγου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής. Υπό το πρίσμα αυτό, με τη συνοδευτική επιστολή αξιολογείται έμμεσα και η ικανότητα της γραπτής επικοινωνίας σου.

Ενημερώσου για:

You are here: Οδηγός Εύρεσης Εργασίας Προετοιμασία φακέλου υποψηφιότητας Συνοδευτική επιστολή