• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Σχεδιασμός της Συνοδευτικής Επιστολής

E-mail Εκτύπωση PDF

Πρώτη παράγραφος: Είναι η εισαγωγική παράγραφος και πρέπει να διακρίνεται για την αμεσότητα και την απλότητά της. Εδώ θα πρέπει να αναφέρεις για ποια θέση ενδιαφέρεσαι, όπως επίσης και από πού πληροφορήθηκες για τη θέση (αγγελία στον τύπο, διαδίκτυο, από γνωστό, κλπ).  

Δεύτερη παράγραφος: Έχοντας κατά νου τις προδιαγραφές της θέσης ή της εταιρείας για την οποία ενδιαφέρεσαι περίγραψε σύντομα και περιεκτικά τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα προσωπικά χαρακτηριστικά που διαθέτεις και θεωρείς ότι αναδεικνύουν την καταλληλότητά σου. Ανάφερε τους λόγους για τους οποίους σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εταιρεία και η θέση που προσφέρει, εξηγώντας ότι σου παρέχεται η ευκαιρία να αξιοποιήσεις και να αναπτύξεις τα προσόντα σου.

Τρίτη παράγραφος – επίλογος: Δήλωσε το ενδιαφέρον σου για μια συνέντευξη επιλογής αναφέροντας ότι είσαι διαθέσιμος αν σου ζητηθεί. Σημείωσε τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σου και μην ξεχάσεις να υπογράψεις την επιστολή σου.

You are here: Οδηγός Εύρεσης Εργασίας Προετοιμασία φακέλου υποψηφιότητας Συνοδευτική επιστολή