• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Αναζήτηση Εργασίας

E-mail Εκτύπωση PDF

Η αναζήτηση εργασίας δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί θέληση, οργάνωση, στόχευση, επιμονή, υπομονή και σωστή πληροφόρηση.

Οι φοιτητές και απόφοιτοι προβληματίζονται έντονα για την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Ανησυχούν για το αν και πότε θα μπορέσουν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Δεν ξέρουν σε ποιους τομείς απασχόλησης θα μπορούσαν να εργασθούν. Επίσης, αγνoούν τις τάσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς, δηλ. ποια επαγγέλματα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, ποια είναι τα απαραίτητα προσόντα για τη διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας και πως οι επιχειρήσεις αξιολογούν και επιλέγουν προσωπικό.

Tο Γραφείο Διασύνδεσης (Γ.Δ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι εδώ για να στηρίξει όλους όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες προσφέροντας μια σειρά από υπηρεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν:

 •  Επαγγελματικό προσανατολισμό των φοιτητών/αποφοίτων: Το Γ.Δ. σας συμβουλεύει για το πώς θα πρέπει να αναζητήσετε εργασία και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη διεκδίκησή της.
 • Υποβολή βιογραφικού σημειώματος στο Γ.Δ.: Όσοι ενδιαφέρεστε να προωθήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα σε επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό, μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας στο Γ.Δ.. Στόχος του Γ.Δ. είναι να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές και απόφοιτους στην εξεύρεση της εργασίας που αντιστοιχεί στα προσόντα τους και στα κριτήρια που εκείνοι θέτουν.
 • Ενημέρωση για θέσεις εργασίας μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού MyDasta
You are here: Εργασία