• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Χρονοδιάγραμμα ενεργειών Γερμανία

E-mail Εκτύπωση PDF

germany

Οι ημερομηνίες για την υποβολή αιτήσεων διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο αλλά συνήθως το χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων είναι από Μάρτιο μέχρι Ιούνιο. Μία καλή χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναζήτησης και επιλογής προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών είναι από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους από αυτό που επιθυμείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών.
Πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρονται από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Γερμανίας μπορείτε να αναζητήσετε στο Γραφείο Διασύνδεσης.

Ο επίσημος υπεύθυνος φορέας στην Ελλάδα για πληροφορίες σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές και τις υποτροφίες στη Γερμανία είναι το Daad, όπου μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τεστ γνώσης της γερμανικής γλώσσας.