• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Εγγραφή στο MyDasta και στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης

E-mail Εκτύπωση PDF

Το myDasta συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και των τριών γραφείων της  Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Γραφείο Διασύνδεσης, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας) και σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία.

Εγγραφή στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (myDasta)

Πριν επιχειρήσετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο myDasta λάβετε υπόψη τα εξής:

 •     Αν έχετε συμπληρώσει στο παρελθόν το Έντυπο Εγγραφής στο Γραφείο Διασύνδεσης ή στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, τότε πιθανότατα έχετε ήδη λογαριασμό. Αν γνωρίζετε τους κωδικούς σας ξεκινήστε να ακολουθείτε τον οδηγό αυτό από το σημείο 3. Αν δεν τους γνωρίζετε ή δεν τους θυμάστε, επικοινωνήστε με το Γραφείο Διασύνδεσης και ζητήστε να σας στείλουν τους κωδικούς πρόσβασης στο mydasta.
 •    Αν δεν έχετε συμπληρώσει στο παρελθόν το Έντυπο Εγγραφής στο Γραφείο Διασύνδεσης ή στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, τότε δεν έχετε λογαριασμό στo myDasta. Στην περίπτωση αυτή, ξεκινήστε να ακολουθείτε τον οδηγό αυτό από το σημείο 1.
 •     Αν δεν είστε σίγουροι αν έχετε λογαριασμό στο myDasta, επικοινωνήστε με το Γραφείο Διασύνδεσης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

1. Πώς να δημιουργήσω λογαριασμό στο MyDasta; 

 • Στο πάνω αριστερό μέρος της ιστοσελίδας του Γραφείου Διασύνδεσης: http://gd.uoi.gr  (στην οποία βρίσκεστε) θα βρείτε την επιλογή «Δημιουργία λογαριασμού».
 • Πατήστε «Εγγραφή».
 • Στη συνέχεια επιλέξτε «Θέλω να δημιουργήσω λογαριασμό MyDASTA»
 • Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία (παρακαλούμε συμπληρώστε με Πεζά Γράμματα, π.χ. "Νικόλαος", "Παπαδόπουλος", "Ιωάννινα", εκτός φυσικά από τα πεδία στα οποία απαιτούνται κεφαλαία (π.χ. Αριθμός Ταυτότητας "ΑΕ123123")
 • Επιλέξτε «Είμαι Φοιτητής του ΠΙ»
 • Επιλέξτε «Τμήμα» και συμπληρώστε μόνο το «Έτος Εγγραφής»
 • Σημειώστε με ποιόν τρόπο πληροφορηθήκατε για τις υπηρεσίες της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 
 • Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία που εμφανίζονται κι αν όλα είναι σωστά πατήστε «Αποστολή»

2. Δείτε τα email σας και εντοπίστε το μήνυμα με τους κωδικούς σας.

3. Επισκεφθείτε ξανά την ιστοσελίδα Γραφείου Διασύνδεσης http://gd.uoi.gr . Στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας επιλέξτε "Είσοδος στο myDasta". Συνδεθείτε στο myDasta με τους κωδικούς σας.

4. Ηλεκτρονική Ενημέρωση.

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα (alert emails) για θέσεις εργασίας, σεμινάρια, Υποτροφίες, Μεταπτυχιακά προγράμματα Σπουδών, εθελοντικά προγράμματα, προγράμματα κινητικότητας κ.α. επισκεφτείτε το menu Ηλεκτρονική ενημέρωση και επιλέξτε όσα πεδία σας ενδιαφέρουν. 

 

Το επόμενο βίντεο δείχνει τα παραπάνω βήματα:

Συγχαρητήρια!! Έχετε δημιουργήσει με επιτυχία το λογαριασμό σας. Πλέον μπορείτε να αλλάξετε τους κωδικούς σας, να ζητήσετε να σας στέλνονται ηλεκτρονικές ενημερώσεις για μεταπτυχιακά ή θέσεις εργασίας, σεμινάρια, υποτροφίες κ.α. 

You are here: Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης