• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Τετράδιο Εργασίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων

E-mail Εκτύπωση PDF

ΕΝΤΟΠΙΖΩ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ!

Για πρωτοετείς φοιτητές:
Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υλοποιεί και εφαρμόζει για πρώτη φορά ένα νέο συμβουλευτικό εργαλείο, το «Τετράδιο Εργασίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων», στα πλαίσια της συμβουλευτικής υποστήριξης των φοιτητών του, σε σχέση με τον προσδιορισμό  των ιδιαίτερων κλίσεων τους, των  ενδιαφερόντων και των επαγγελματικών τους αξιών.

Τι είναι:
Το  «Τετράδιο Εργασίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων» είναι ένα τετράδιο εργασίας το οποίο στοχεύει να αποτελέσει μια παρότρυνση, για προσωπική ενδοσκόπηση και στη συνέχεια έναυσμα για ενεργοποίηση. Είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, να καταγράψουν με συστηματικό τρόπο την ακαδημαϊκή τους πορεία από το πρώτο κιόλας έτος φοίτησής τους.

Με ποιο τρόπο ωφελεί τον πρωτοετή φοιτητή:
Ο πρωτοετής φοιτητής θα μπορέσει να αντιληφθεί και να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο κινείται και πράττει  στις διάφορες δράσεις της προσωπικής και φοιτητικής του ζωής. Το τετράδιο εργασίας θα τον προετοιμάσει δυναμικά στην εκπαιδευτική του πορεία, καθώς και στην επιτυχή μελλοντική είσοδο του στην αγορά εργασίας, μέσα από την καταγραφή των δραστηριοτήτων του και την αντανάκλαση που αυτές έχουν στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων, απαραίτητων σε κάθε βήμα εκπαιδευτικής και επαγγελματικής του πορείας.

Γνώρισέ το:

 • Όρισε ραντεβού με το Σύμβουλο Σταδιοδρομίας

Μπορείς να κλείσεις ατομικό ραντεβού με τους Συμβούλους Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης, προκειμένου να συζητήσετε και να δουλέψετε πάνω στο υλικό που περιέχεται στο τετράδιο εργασίας.

 • Λάβε μέρος στο εργαστήριο «ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ: Οι Δεξιότητες και ο ρόλος τους στην επαγγελματική σταδιοδρομία» , το οποίο θα πραγματοποιήσει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προκειμένου να παρουσιασθεί το νέο συμβουλευτικό εργαλείο
You are here: Τετράδιο Εργασίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων