• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

«Info Career Day από την P&Ι AG για προγραμματιστές»

E-mail Εκτύπωση PDF

 

«Info Career Day από την P&Ι AG για προγραμματιστές»

Εκδηλώσεις με θέμα «Info Career Day από την P&Ι AG για προγραμματιστές» συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - ΔΑΣΤΑ και  το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών 

την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 10.00πμ στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζή» στα Ιωάννινα

και την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 και ώρα 10.00πμ στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου στους Κωστακιούς Άρτας.


Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται εν όψει της ίδρυσης της P&I Personal & Informatik Ελλάς, στην πόλη των Ιωαννίνων, ως θυγατρική της P&I Personal & Informatik AG, κορυφαίας εταιρείας λογισμικού. Κύρια δραστηριότητα της P&I Personal & Informatik Ελλάς θα είναι η ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, που αποτελούν προϊόντα της μητρικής εταιρείας.


Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες της εταιρείας, αλλά κυρίως η γνωστοποίηση των άμεσων επαγγελματικών προοπτικών που δημιουργούνται για προγραμματιστές στην Ήπειρο.


Τις εκδηλώσεις καλούνται να παρακολουθήσουν πτυχιούχοι Μηχανικών Πληροφορικής, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και συναφών ειδικοτήτων, καθώς επίσης και φοιτητές  όλων των βαθμίδων, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και υποψήφιοι διδάκτορες των ειδικοτήτων αυτών.


Με το πέρας παρουσίασης των δραστηριοτήτων της P&I Personal & Informatik AG οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα γνωριμίας και συζήτησης με στελέχη της εταιρείας στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Πολυχώρου “Δημ. Χατζή” στα Ιωάννινα καθώς και στο φουαγιέ της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Ηπείρου στους Κωστακιούς Άρτας.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή στο goo.gl/vMoKOa

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ. 2651007278

 

info

You are here: Home