• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Εκδήλωση: "Ευκαιρίες Κινητικότητας των Νέων στην Ε.Ε."

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ηπείρου, το Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης  συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την εργασία και την κινητικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με θέμα

«Ευκαιρίες κινητικότητας των νέων στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ώρα 18.00.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι νέοι της περιοχής των Ιωαννίνων για τις δυνατότητες κινητικότητας που προσφέρει η Ε.Ε. μέσω των προγραμμάτων της και για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν με τη συμμετοχή τους σε αυτά.

 Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν η νέα πρωτοβουλία της Ε.Ε. το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, τα προγράμματα της εθελοντικής υπηρεσίας για νέους (EVS),  καθώς και ευκαιρίες που υπάρχουν για εργασία στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ταυτόχρονα, οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για τους φορείς που μπορούν να τους υποστηρίξουν για την  υλοποίηση της κινητικότητας νέων.


Δηλώσεις συμμετοχής στο σύνδεσμο: goo.gl/jELt5q

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη στο κοινό.

 

 ____.-2

You are here: Home