• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Ημερίδα για Ερευνητές: «Παρουσίαση Προγράμματος «HORIZON 2020 ERA-Mobilcar» ERA Mobility and Researchers Career Days»

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Euraxess Services Centre στο πλαίσιο του Πιλοτικού Προγράμματος HORIZON 2020 ERA-Mobilcar σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα:

 

«Παρουσίαση Προγράμματος «HORIZON 2020 ERA-Mobilcar» ERA Mobility and Researchers Career Days»


Στόχος του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση του φαινομένου διαρροής του επιστημονικού δυναμικού της Ελλάδας στο εξωτερικό (brain drain)

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ώρα 12.00 -14.00.

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη ευκαιριών καριέρας για νέους επιστήμονες και ερευνητές εκτός του ακαδημαϊκού χώρου με τη συμμετοχή τοπικών, περιφερειακών και εθνικών παραγόντων που μπορούν να συνεισφέρουν στην ενίσχυση της επιλογής ενός ερευνητή να παραμείνει στη χώρα.


Θα συζητηθούν θέματα όπως η επιχειρηματική αξιοποίηση της έρευνας των νέων επιστημόνων καθώς και οι ευκαιρίες που εμφανίζονται αναδεικνύονται στο χώρο της Βιομηχανίας και της Ψηφιακής Καινοτομίας, προκλήσεις για έναν έλληνα ερευνητή για την επιχειρηματική αξιοποίηση της έρευνας του με αφετηρία την Ελλάδα.


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν συμμετάσχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων.


Δηλώσεις Συμμετοχής:

 • Αν είστε Ερευνητικό Κέντρο/ Επιχείρηση/Φορέας δηλώστε συμμετοχή για την εκδήλωση στις 3 Ιουλίου 2017 εδώ
 • Αν είστε απόφοιτος, μεταπτυχιακός φοιτητής/τρια, κάτοχος μεταπτυχιακού, υποψήφιος-α διδάκτωρ, κάτοχος διδακτορικού δηλώστε συμμετοχή για την εκδήλωση στις 3 Ιουλίου 2017 εδώ


Πληροφορίες:

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , Euraxess Services Centre

Τ. +302651007278, 2651008454, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

era mobility_euraxess

 

You are here: Home