• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Startup Europe Week 2018 Ioannina

E-mail Εκτύπωση PDF

Εκδήλωση Startup Europe Week 2018 Ioannina στις 9 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:00, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής»(Παλαιά Σφαγεία).

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να παρουσιάσει στο τοπικό επιχειρηματικό οικοσύστημα τη διαθέσιμη υποστήριξη και πόρους για την επιχειρηματικότητα στην πόλη των Ιωαννίνων, αλλά και να ενισχύσει τη δικτύωση ανάμεσα στους φορείς επιχειρηματικότητας. Θα κινηθεί γύρω από πέντε βασικούς θεματικούς άξονες: Ευκαιρίες και τομείς καινοτομίας στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον, Ευκαιρίες χρηματοδότησης, Δομές στήριξης της επιχειρηματικότητας, Το marketing ως παράγοντας διαφοροποίησης, Επιτυχημένα startups.

Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κοινωνικών οργανώσεων αλλά και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, startuppers, επιστήμονες, επενδυτές, εκπρόσωποι θερμοκοιτίδων και Venture Capitals, καθώς και σύμβουλοι επιχειρήσεων.

Πρόγραμμα: Πρόγραμμα StartUp Europe Week 2018


You are here: Home