• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Photometria International Photography Festival

E-mail Εκτύπωση PDF

photometria

 Το Photometria International Photography Festival είναι μια διοργάνωση της αστικής, μη κερδοσκοπικής «Έντευξις». Διοργανώνεται για 10η χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων και πρόκειται για το πρώτο διαδραστικό Φεστιβάλ στο οποίο έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν και να ψηφίζουν όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας.

 
Όραμά μας είναι το Photometria International Photography Festival να αποτελέσει πεδίο προβολής της σύγχρονης φωτογραφίας, της υποστήριξης νέων Ελλήνων και ξένων φωτογράφων, της εκπαίδευσης, καθώς και της καλλιέργειας συνεργασιών με πολιτιστικούς οργανισμούς και φεστιβάλ της Ελλάδας και άλλων χωρών.

 
Ευελπιστούμε το Photometria International Photography Festival να είναι ένας τόπος δια-πολιτιστικής συνάντησης, μεταφέροντας αντιλήψεις, παραδόσεις, κοσμοθεωρίες, και εκφραστικά μέσα από όλα τα σημεία του πλανήτη. Με αφοσίωση στο εγχείρημα και ευχόμενοι την καθιέρωση του, οι διοργανωτές θέσαμε από την πρώτη στιγμή ως στόχο την πρόσκληση για συμμετοχή, όχι μόνο καταξιωμένων φωτογράφων αλλά και ερασιτεχνών να λάβουν μέρος στο πεδίο της έκφρασης. Προσδοκία μας είναι να αποτελέσει το Photometria International Photography Festival μία πολιτιστική ομπρέλα κάτω από την οποία θα καλλιεργείται η φωτογραφική έκφραση και η δημιουργικότητα.

photometria awards_2018


Η φετινή διοργάνωση, με το θέμα: «Here We Are» στον διαδικτυακό διαγωνισμό της, ο οποίος λήγει στις 30 Απριλίου, επιθυμεί να υποδηλώσει την εδραίωση της στο χώρο των φωτογραφικών συναντήσεων. Πραγματοποιείται από τις 23 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου του 2018 στα Ιωάννινα και έπειτα ταξιδεύει σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ φιλοξενούνται  φωτογραφικές εκθέσεις σε δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς χώρους της πόλης, όπως μουσεία, γκαλερί, κ.α. Συμπληρωματικά, υπάρχουν αρκετά σεμινάρια και διαλέξεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, σχετικά με τη φωτογραφία, για ενήλικους και παιδιά, προβολές και διαγωνισμοί.

Το Photometria, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε νέα άτομα να έρθουν πιο κοντά με το χώρο της φωτογραφίας, φέρει μια μεγάλη ομάδα εθελοντών κάθε χρόνο. Οι τομείς απασχόλησης ποικίλουν, αξιοποιώντας έτσι τα προσωπικά ενδιαφέροντα του καθενός. Αναφορικά, υπάρχουν δραστηριότητες όπως η υποδοχή και συνοδεία προσκεκλημένων, το στήσιμο και η λειτουργία εκθέσεων, η φωτογραφική κάλυψη, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: www.photometria.gr

 You are here: Home