• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Discover Πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας της Vodafone

E-mail Εκτύπωση PDF

group of_smiling_teenagers_outside__1_ 

Είσαι ο  επόμενος Discoverer;

 Η Vodafone, μέσω του προγράμματος Discover, δίνει την ευκαιρία σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Σχολής με Μεταπτυχιακό Τίτλο ή πτυχιούχους Πολυτεχνικής Σχολής, με εργασιακή εμπειρία έως 2 ετών να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι με σταθμούς σε διαφορετικές λειτουργίες της εταιρείας όπως Technology, IT & Digital, Marketing, Data Analytics κ.α.

Μέσα από το πρόγραμμα θα έχει τη δυνατότητα ως εργαζόμενος VF για 24 μήνες να αναλάβει την ευθύνη να φέρει εις πέρας έργα που απαντούν σε ανάγκες της εταιρείας και των πελατών μας σήμερα.

Τι κάνει ένας Discoverer στην Vodafone;

 Το πρώτο έτος θα εξοικειωθεί με τα προϊόντα και τα κανάλια εξυπηρέτησης της εταιρείας για τους πρώτους δύο μήνες. Αμέσως μετά ακολουθούν δύο διαδοχικά πεντάμηνα projects, με στόχο να ακονίσει τις ικανότητές του, να γνωρίσει διαφορετικά τμήματα της εταιρείας και να δικτυωθεί μέσα σε αυτή.

Στο τέλος του πρώτου έτους, θα αναλάβει ένα ρόλο, στο χώρο που επιθυμεί και θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του στη Vodafone.


Γνώρισε περισσότερα για το πρόγραμμα από τους σημερινούς Discoverers εδώ

Μπορείς να βρεις την αίτηση για το πρόγραμμα εδώ

 

 

You are here: Home