• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Ημέρα Καριέρας 2018 του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

E-mail Εκτύπωση PDF

 

banner HK2018_2


Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οργανώνουν την εκδήλωση "Ημέρα Καριέρας 2018" στις 9 Νοεμβρίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων "Κάρολος Παπούλιας" .

Η "Ημέρα Καριέρας 2018" είναι ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που επιδιώκει να φέρει τους φοιτητές και απόφοιτους του σε επαφή με τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο.

Η διοργάνωση αφορά στη διενέργεια συνεντεύξεων με τελειόφοιτους, απόφοιτους, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και διδάκτορες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για συνεργασία άμεση ή μελλοντική.

 

Γιατί να συμμετάσχετε στην "Ημέρα Καριέρας 2018;"

Η "Ημέρα Καριέρας 2018" είναι μια σημαντική ευκαιρία για εσάς, για:

 • να πραγματοποιήσετε μίνι-συνεντεύξεις συζητήσεις με στελέχη επιχειρήσεων,

 • να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης

 • να αντλήσετε ενημέρωση αναφορικά με την προοπτική απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες

 • να αντλήσετε ενημέρωση σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και απαιτήσεις επαγγελματικών κλάδων

 • να διευρύνετε το δίκτυο των επαφών σας

 

Πώς θα συμμετάσχετε στην "Ημέρα Καριέρας 2018;”

Για να λάβετε μέρος στην Ημέρα Καριέρας 2018 θα πρέπει

 • να ενημερωθείτε προσεκτικά για το προφίλ των επιχειρήσεων που παίρνουν μέρος στην εκδήλωση (τόσο από το σύντομο κείμενο που υπάρχει στον ιστότοπο της εκδήλωσης, όσο και από τον ιστότοπο της ίδιας της επιχείρησης), καθώς και για το προφίλ συνεργάτη που αναζητούν  

 • να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση. Η φόρμα για τη δήλωση συμμετοχή σας θα ενεργοποιηθεί μετά την ανακοίνωση της λίστας των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, προκειμένου να είστε πλήρως ενημερωμένοι.

 • να ετοιμάστε το βιογραφικό σας σημείωμα και να έχετε μαζί σας αρκετά αντίτυπα, τα οποία θα δώσετε στα στελέχη των επιχειρήσεων που θα συναντήσετε

 Προετοιμασία για τη συμμετοχή σας στην "Ημέρα Καριέρας 2018"

 Η εκδήλωση δεν περιλαμβάνει προκαθορισμένα χρονικά ραντεβού με τις επιχειρήσεις. Όταν θα προσέρθετε στο χώρο της εκδήλωσης, θα είστε ήδη καλά ενημερωμένοι για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και θα έχετε δηλώσει ποιες θα συναντήσετε. Ο χρόνος που θα έχετε στη διάθεσή σας για την επαφή σας με μια επιχείρηση είναι περιορισμένος, περίπου 10 λεπτά, και επομένως όσο καλύτερα προετοιμασμένοι είστε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

Εργαστήρια Προετοιμασίας από το Γραφείο Διασύνδεσης

Προκειμένου να προετοιμαστείτε καλύτερα για την "Ημέρα Καριέρας 2018" σας προτείνουμε να συμμετέχετε σε ένα από τα εργαστήρια που θα πραγματοποιήσει το Γραφείο Διασύνδεσης, σχετικά με τη συγγραφή Βιογραφικού Σημειώματος και τη διαχείριση της συνέντευξης.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημέρες και ώρες :

-Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, ώρα: 12.00- 14.00 ( Αίθ. 4 ΒΕΤ, 1ος όροφος Μετ/κού κτιρίου)

-Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 , ώρα: 12.00- 14.00 ( Αίθ. 4 ΒΕΤ, 1ος όροφος Μετ/κού κτιρίου)

ετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018, ώρα: 12.00- 14.00 ( Αίθ. 4 ΒΕΤ, 1ος όροφος Μετ/κού κτιρίου)


Δηλώστε συμμετοχή στα εργαστήρια στο link: goo.gl/59vMrT

Επίσης, σας προτείνουμε να αξιοποιήστε το ενημερωτικό υλικό για τη Σύνταξη του Βιογραφικού Σημειώματος, που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης στο σύνδεσμο http://gd.uoi.gr


Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μαςγια τη συμμετοχή και καλύτερη προετοιμασία σας


Η "Ημέρα Καριέρας 2018" στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος HORIZON2020 ERA-Mobilcar.GR -ERA Mobility and Researchers Career Day, το οποίο έχει ως απώτερο στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας στους ερευνητές, με ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση της διαφυγής των ερευνητών από την Ελλάδα (φαινόμενο BrainDrain).

.......................................................................................................................................................................

Πληροφορίες: http://careerday.dasta.gr

Επικοινωνία:

Γερωνυμάκη Έφη, Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας.:265100 7278   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Γούλα Αικατερίνη, Γραφείο Διασύνδεσης: 265100 8454 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Γκεσούλη Αθηνά , Γραφείο Πρακτικής Άσκησης: 265100 7479 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Η "Ημέρα Καριέρας 2018" του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Horizon 2020 ERA-MobilCar.GR", ERA Mobility and Researchers Career Days


 

 


You are here: Home