• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Ecotivity School Greece

E-mail Εκτύπωση PDF

Θερινό Σχολείο Ecotivity School Greece

---- 2

Ένα δωρεάν θερινό σχολείο για νέους 18 έως 26 χρονών με στόχο την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και την επαφή με έννοιες όπως η βιωσιμότητα και η οικολογία.

Θα περιλαμβάνει σχετικές ομιλίες από εγκεκριμένους ομιλητές, εργαστήρια και διαδικτυακές δραστηριότητες τα οποία θα αναπτυχθούν πάνω στο τρίπτυχο ΓΗ-ΝΕΡΟ-ΑΕΡΑΣ και καθεμία από αυτές τις ενότητες θα αναλυθεί στα πλαίσια της Ρύπανσης, Τεχνολογίας, Επιχειρηματικότητας και Νομοθεσίας.

Το θερινό σχολείο θα έχει διάρκεια 5 ημέρες και θα πραγματοποιηθεί φέτος για δεύτερη φορά, στις 27 με 31 Ιουλίου διαδικτυακά.
Προϋπόθεση για την συμμετοχή αποτελεί το ηλικιακό όριο (18 έως 26 χρόνων) και η συμπλήρωση της αίτησης, η οποία βρίσκεται εδώ
Το πρόγραμμα θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και τις 10 Ιουλίου.
Θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για διεύρυνση των γνωστικών οριζόντων των συμμετεχόντων ,για ευαισθητοποίηση, δικτύωση και καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος.

 

Λίγα λόγια την διοργάνωση:
Το πρόγραμμα του Ecotivity School Greece είναι μια πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντισμού του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και διοργανώνεται σε εθελοντική βάση από φοιτητές του ΓΠΑ και του EMΠ.

Λειτουργεί υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα  http://ecotivityschool.gr/?i=1

ecotivity school


You are here: Home